No i dzi¶ maj± odbyæ siê zawody w Szczyrku. Seria treningowa planowana na godz. 9.00 zosta³a anulowana z powodu silnie wiej±cego wiatru.
NOWY PROGRAM ZAWODÓW:
9:00 – seria treningowa - odwo³ana
10:15 – seria próbna lub kwalifikacje
11:30 – pierwsza seria konkursu indywidualnego
12:30 – seria fina³owa
Transmisjê na ¿ywo z ca³ego konkursu przeprowadzi TVP Sport, pocz±tek ju¿ o 11:25. Natomiast drug± seriê bêdzie mo¿na tak¿e zobaczyæ na antenie TVP o 12:35.
ogl±da³am i ¿a³ujê, bardzo ¿a³ujê, ¿e Kamil nie wygra³, a mia³ bardzo du¿e szanse! ogólnie konkurs bardzo mi sie podoba³ i bardzo mnie zaskoczy³y dobre skoki Tomis³awa-szczerze powiem, ¿e wcale siê tego nie spodziewa³am. konkurs w sumie by³ na wysokim poziomie, nie s±dzi³am, ¿e tak bêdzie ale jestem pozytywnie zaskoczona i mam nadziejê, ¿e nastêpnym razem to Kamil stanie na najwy¿szym stopniu podium nie to ¿ebym nie lubi³a Ma³ysza, ale chcia³abym zobaczyæ rado¶æ Kamila z pierwszego miejsca, poza tym Ada¶ ju¿ nawygrywa³ i chcê, ¿eby m³odsi sie wykazali ;]
Ja tam siê cieszê, ¿e Adam wygra³ Zawsze cieszê siê z jego czo³owych miejscu. Tomis³aw naprawdê pozytywnie zaskoczy³, ale cieszy te¿ postawa braci Kowal oraz braci Kot
ogólnie konkurs by³ na do¶æ wysokim poziomie, nie by³o takich dominatorów... Za parê lat mo¿emy mieæ naprawde dobry zespó³, mo¿e nawet równy Austriakom <marzy> ;]
Jak nasze skoki bêd± na takim poziomie i bêdziemy siê rozwijaæ w dalszym ci±gu, to Austria nie bêdzie dla nas ¿adn± przeszkod±. Ciesz± tak¿e postawy tych m³odziutkich, bo zaledwie 15-letnich ch³opaczków.
Dok³adnie nie wiem, ale na pewno nie na niego, bo on ju¿ taki zakochany siê w sobie robi. A to jako¶ specjalnie nie pomaga.
No niby tak, ale jak bêdzie my¶la³, ¿e jest najlepszy i mu nie bêdzie wychodzi³o, przyjdzie za³amanie i dziêkujê po ch³opaku. No ale có¿ po¿yjemy zobaczymy, ja jak na razie stawiam na tych starszych ch³opaków (Kot, Kubacki, Miêtus, Skrobot czy Kowal) Te nazwiska wydaj± mi siê na chwilê obecn± najbardziej odpowiednie.